Default style- Alternative style

Sleepwulf - Sunbeams Curl

 sleepwulf.jpg

A Sleepwulf egy viszonylag fiatal, ám de annál profibb Svéd zenekar. Túl vannak demókon és egy bemutatkozó lemezen is. Akkor én egy még csiszolatlan Black Sabbath utánérzést hallottam ki belőlük, viszont valahogy ez nagyon jól állt nekik. Sokan vannak/vagyunk, akik úgy gondolják, hogy aki BS féle zenét játszik, az csak silány másolata, utánzata lehet a mestereknek. Pedig ez egyáltalán nem így van. Aki Black Sabbath, Pentagram esetleg The Coven cuccokon nevelkedett, annak óhatatlanul is ezek a dallamok, riffek és hangzásvilág  fog visszaköszönni a zenéjében. 

A Sleepwulf egy kicsit továbbfejlődött és még autentikusabban interpretálja a '70-es évek okkult muzsikáját. A februárban, a Heavy Psych Sounds gondozásában megjelenő Sunbeams Curl album egy igazán feszes,a nosztalgiát sem nélkülöző hard rock dalokat tartalmaz. Nem szeretnék pálcát törni fölötte, mert ugyan nem az én stílusom, viszont aki kedveli a pőre okkult danászást, annak ez kimondottan csemege! AMEN!

HPS Face, Sleepwulf face

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr7616812246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása