Default style- Alternative style

Redscale - The Old Colossus

 

Amikor a német Redscale zenekar 2016-ban bemutatkozott a három számos Under The Spell kislemezzel, szinte meg se érezte azt a zene világa. A Set In Stone debüt nagylemez azonban már figyelmet érdemelt. Nem a dalok tetszettek, inkább a magas zenei minőség. Aztán a tavaly elötti Feed To Them Lion már olyan dalokat tartalmazott, ami nem hogy jók, de egyenesen k. jók!

 760228.jpg

Nem sokára kijön az új album, a The Old Colossus. Szerencsés vagyok, mert a Sheltered Life PR jóvoltából hallhatom a teljes albumot! A Majestic Mountain Records olyan nevekkel dolgozik együtt, mint a Kal-El, Jointhugger, Saint Karloff, Alunah stb. és most a Redscale is itt jön ki az Öreg Kolosszussal. 

 

 Azt kell mondanom, hogy az egyik felem nagyon örül, hogy nem adták alább a szintet, viszont a másik felemet vigasztalni kell, mert azért van egy két dal a lemezen, ami megért volna még egy kis gondozást. Igen, próbálom megmagyarázni magamnak, hogy nem lehet mindig 100 %-on pörögni. Még a legnagyobb zenészek se szarnak remekműveket minden nap. De akkor is....

 Egyébként nincs semmi bajom a lemezzel nagyon jól szól, a dalok jók, kidolgozottak. A gitártémák ismét erőteljesek és szépek, ugyan úgy, mint az énekdallamok. És igen, precíz itt kérem minden, mint ahogy a német rock zenekaroktól megszokhattunk. A koszt, a füstöt is szinte mérnöki pontossággal tudják egy-egy számba belerakni oda és úgy, ahogy kell. 

Szóval nincs semmi baj, a Redscale ismét egy ütős Albumot tett le az asztalra, csak hát valami hiányzik, nekem...

AMEN! 

https://www.facebook.com/majesticmountainrecords/   https://www.facebook.com/redscaleberlin/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4916697526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása