Default style- Alternative style

The Age Of Truth - Resolute

 

Amikor meghallottam a The Age Of Truth bemutatkozó albumának (Threshold) nyitó dalát, egyből megfogott. Hipnotikus erejű, zakatoló gitárriff és az a monotonia, amit a dob közvetít...ráadásul az énekes annyira korai Chris Cornell, hogy csak na! A többi dal se kutya. Nagyszerű Heavy/Rock albumot hoztak ki bemutatkozásnak!

 2021 júliusában megjelenő új albumuk a Resolute ugyan ezt az irányt képviseli. Rosszmájúan azt mondanám, hogy tele van klisével, de nem vagyok az. Az igaz, hogy nem újítják meg a Rock zenét, de ami hatással volt rájuk zeneileg, azt mind tökéletesen adják vissza. Számtalanszor hallottunk már zakatoló riffeket, Rekedtes ének hangot, jó dallamokat, azonban a The Age Of Truth (Facebook) mindezt tökélyre fejlesztete (szerintem). Egy dalon belül mindent megtalálsz, Zakk Wylde féle ős rockot, hypnotikus belassulást, érzelmeket.

 

 At új album se sokban különbözik a debuthöz képest, de itt tényleg nem erről szól a sztori. Nagyon élvezhető, fogós dalok vannak itt felsorakoztatva. Igazi Heavy Rock! Egyelőre csak egy dal hallható, a Salome, ami egy érzelmesebb dal, de itt is érezhetni az erőt, ami az új lemezt átszövi. 

 

Ti is érezzétek az erőt! Addig is hallgassátok meg a régi cuccot is. Facebook AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr9016567660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása