Default style- Alternative style

Bad Absalom - st. (2021)

A Bad Absalom zenekarról szinte semmi infó nincs a neten. Annyit lehet tudni róluk, hogy Ausztrálok. A képek alapján meg annyit, hogy szeretik a vidámságot, amire a bemutatkozó albumuk csak ráerősít.

Lendületes, bulizós zenét játszanak. Nem mondanám, hogy Stoner, mert nem az, viszont azt bizton állíthatom, hogy a Stonerek nagyon fogják szeretni. Főleg azok, akik egy kicsit tágabb perspektívában hallgatják a rock zenét.

Az én meghallgatásom során rengeteg minden jutott eszembe, de az az érzésem, hogy mindenkinek beugrik valami a zenéjükről. Nem mondanám, hogy lenyúlnak más témákat, de hogy rengeteg zenekar hatott rájuk, az biztos. Én speciel kihallok belőle némi punkos attitüdöt, úgy mint Therapy?, Ramones. Van benne jócskán Marilyn Manson, de Motörhead is. A méltán sokak álltal szeretett Mammoth Mammoth bulis rock'n' roll-ja is visszaköszön. Minél többet hallgatom, annál több és több zenei hatás ugrik be. 

https://www.facebook.com/badabsalom

 

Hallgatásra és bulira fel! AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr5216558646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása