Default style- Alternative style

Wino - Forever Gone

 

Mindig lesznek elfogult rajongók és ez bőven van Wino mesternek. Ez csak természetes, hiszen olyan arc, aki egy zenei örökmozgó, egy talentum és egy élő legenda. Szóval nem nagyon kell őt bemutatni, akinek mégis, az könnyen utána tud járni, hiszen rengetek adat van róla a neten.

 Nem rég jött ki tőle egy akusztikus album a Ripple Music gondozásában. Amit tudni érdemes róla, azt az elöbb említettem, akusztikus. Ennyi. Értem én a legenda státusz, na de na! Ezen az albumon egyszerű tábortűz dalok vannak semmi több. Ilyet láttunk, hallottunk már sok előadótól. Jótól és rossztól is. Ő speciál jó, sőt kitűnő előadó, de azért ezek a dalok elég felejtehetőek. Elismerem, nehéz igazán maradandót alkotni akusztikus, egy szál gitáros énekléssel. Nem is ezt vártuk Wino mestertől. Na, de na! 

 

Ez az album jó, de átszaladt rajtam, mint a másnapos beleimen a langyos Unicum. Úgy érzem, csak azért adott ki a kezéből ilyesmit, mert kötötte a szerződés. Mintha a szatyorból azokat a dalokat vette volna elő, ami nem férne fel egy igazi, ütös albumra. Remélem a megmaradt dalokból nem sokára kiadnak valami igazi csemegét a számunkra.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr7115969518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása