Default style- Alternative style

Ten Foot Wizard - Get Out Your Mind

 

A Ten Foot Wizard nem veszi véresen komolyan a semmit sem, kivéve a zenét. Bár ez nem mindig látható konkrétan. Mire akarok kilyukadni? Oda, hogy kő profi minden mozdulatuk, viszont ezt kellő humorral teszik. Lazák, mint az a bizonyos Rigalánc. 

 

Az előző albumoknál úgy voltam vele, hogy jónak jó, sőt, de valami hiányzott. Azóta se tudom, mi volt az, de ez az érzés az új albumnál eltűnt. Kerek lett a történet. Aztán az is lehet, hogy épp jókor kapott el a zene. 

 

Azt bátran kijelenthetjük, hogy a Clutch egy különálló zenei stílust hozott létre. Ezt lehet másolni, utánozni, vagy a stílusjegyek alapján dalokat írni. A Ten Foot Wizard ez utóbbit teszi. Zenéjük alapja ez és ezt próbálják ötvözni keverni, megtoldani minden más egyébbel. Így lehetséges az, hogy hallunk az albumon málházós sludge dalokat, elszállásokat, funky groovokat, Dopethrone-os acsarkodást, bluest, motoros rock zenét. Egyszóval mindent integráltak a zenei világukba, ami nekik tetszett, mindezt humorral, ízléssel és profizmussal. Facebook.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr8115913086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása