Default style- Alternative style

Geezer - Groovy

 

A Geezer mindig is valamiféle csodabogár volt (van). Zenéjük minősége mindig is magas volt. Alázatuk a zenéhez követendő példa! Előtérbe helyezik a hangszereket, míg a vokál inkább díszítő szerepet tölt be. Keveredik a stoner és a jam rock. Zenéjük többször is monoton. Gyors dal nem nagyon fér bele a repertoárjukba, bár amikor középtempó fölé jutnak, az mindig üdítő színfolt.

Nem minden albumukat szeretem. Sőt, azokat favorizálom inkább, amiben az elöbb írt "díszítő jellegű" éneklést egy kicsit jobban előtérbe helyezik és inkább a stoner dominál, mint a jam. Ilyen lemez például a 2016-os Geezer, 2014-es Gage és a most megjelenő Groovy is. Persze, ebben is vannak elszállások, de visszafogottan és ez azt eredményezi, hogy hallgatóbarátabb dalok születtek. Nem populárisabbak, csak egyszerűen hallgathatóbbak.

 

Május 29-én fog hivatalosan megjelenni digitális formában a Geezer új lemeze, a Groovy a HEAVY PSYCH SOUND Records gondozásában. (Június 5-én fizikailag is elérhető lesz.) Jól teszitek, ha várjátok, addig is hallgassátok ezt a két dalt rongyosra! Geezer face, AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr3115684660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása