Default style- Alternative style

Puta Volcano - AMMA

A mai napon jelent meg a görög Puta Volcano legújabb és egyben negyedik nagylemeze, az AMMA.

Nagy rajongójukhoz híven azonnal meghallgattam és bátran állíthatom, most sem okoztak csalódást. Ez a lemez már kiforrottabb, még az előzőhöz képest is érződik rajta, hogy megtalálták azt a stílust, amit kerestek, a már ismert jellegzetességek ezen a korongon is bőven megtalálhatóak. Nagyon hangulatos, szó szerint egy utazásban lesz része a hallgatónak.

Az AMMA az együttes eddig leghosszabb lemeze, tizenkét számot tartalmaz a már eddig is ismert két tracken kívül, amelyből egyhez klipet is készítettek, aminek a forgatása bizonyára könnyesen röhögős volt, lentebb megtekinthetitek.

Véleményem szerint a Puta Volcano egy különleges zenekar, igazán nem tudom hasonlítani máshoz, más témákkal operálnak, mint amit megszoktunk stoner és desert rock zenét játszó társaiktól, úgy gondolom, ez a mai világban nagyon ritka már, hogy valakik egy csak rájuk jellemző zenét játszanak. A kivételes hangulatot Anna Papathanasiou hangja koronázza meg, ami olykor nyers, lágy, szexi.

A lemezen van pörgős nóta, mint a First Light, igazán szállós, mint például a Black Box, és a kedvencem a Torus, amiben a dallamos részek a fülemnek úgy hatnak, mint toroknak a méz, végül elérkezünk a befejező számhoz, ami nagyszerű lezárása az albumnak, ez pedig a Kassandra's Gift.

Összegezve én imádtam ezt a lemezüket is, mint eddig mindegyiket. Azoknak ajánlom, akik egy kellemes hangvételű utazást szeretnének megtapasztalni különleges hangzással, gyönyörű női énekkel.

A Facebook oldalukon hirdetik, hogy a turné során Budapesten is bemutatják az új szerzeményeket, április 19. napján. Reménykedjünk, hogy a jelenleg kialakult borzasztó helyzet addigra lecseng és találkozhatunk velük élőben is.

A teljes albumot a többivel együtt itt meg tudjátok hallgatni, vásárolni: https://putavolcano.bandcamp.com/album/amma

Hallgassátok egészséggel, vigyázzatok magatokra és egymásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr2015518818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása