Default style- Alternative style

Yatra - Blood Of The Night

Az előző albumhoz képest egy sokkal homogénebb albumot hozott össze a Maryland-i Yatra. Jó, a Death Ritual se volt az eklektika mintapéldánya, de a Blood Of The Night egy sokkal "unalmasabb" lemez lett. Ennek ellenére még mindig az átlag felett teljsítenek. 

 

Furcsa elegye a Black Metalnak és a Sludge zenének. A vokál, az totál BM, a Zene pedig egy nagyon délies ízzel bíró sludge/doom halál. Annyira jól sikerültek a riffek, hogy akár még vokál nélkül is megállnák a helyüket, azonban az ének még rátesz egy lapáttal. Érdekes, ahogy dallamokat vartyog, üvölt ez a srác.

Szívesen megnézném őket élőben is, mivel elméletileg hárman alkotják a zenekart, viszont a lemezre felpakolt dalok koncerten csak két gitárral szólalnak meg igazán. Lemezen viszont ajánlani tudom minden olyan őrültnek, aki a sludgon túl is látni/hallani szeretné a zenét! Facebook.

AMEN!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr5315489878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása