Default style- Alternative style

Bring Me Green - Asztronauta

 

Már most leszögezem, hogy az egri Bring Me Gree (BMG) december közepén megjelent demója tényleg demó. Minőségben nem éri el egy rendes studió szintjét, de itt most nem is ez volt a cél. Élet jel adás. Az, hogy velük is számolni kell a magyar stoner (?) porondon.

 A demó címéből - Asztronauta - következtetni lehet, hogy itt bizony magyar dalszövegek annak. Ebben a stílusban nem nagyon hallottam még magyar éneket. Ezért különösen nagy tisztelet! Merték és megtették! 

 

Ahogy ők állítják, alternatív/stoner zenét játszanak. Van itt kérem szépen 1000mods, groove, southern és miegymás, mi fülnek kellemes. Az anyagon van még mit javítani, de látom, illetve hallom bennük a fejlődést. Van bennük alázat a zenével szemben, ami kevés bandáról lehet elmondani. Hosszú út áll még elöttük, de az első lépések nagyon jól sikerültek. Remélem, hogy ezt a három számot és még jó párat nemsokára egy jobb minőségben is élvezhetjük. Facebook. AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr1715399580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása