Default style- Alternative style

Dr Sludgelove | Arkas koncert

No photo description available.

Október 14-én a Dr Sludgelove és az Arkas veszi be a Robot intézményét mocskosabbnál mocskosabb riffjeivel és velőt rázó dobtémáival egy ingyenes koncert kereiten belül.

A 2016-ban alakult Dr Sludgelove 2017 december végén jött ki első szerzeményével, mellyel Stanley Kubrick 2001 Űrodüsszeia című filmje előtt tiszteleg. Műfajában a doom, a pszichedelia, stoner és progresszív jegyek lelhetőek fel. A változó tempójú súlyos sistergős riffhegyekkel teletűzdelt dalokat a filmből vett jellegzetes részletek tarkítják. Második készülőben lévő albumuk a Kraken mitológiára épít, mely mégmocskosabb és mégmélyebbre repíti a hallgatót.

Az Arkas post experimental matekozgatásait már jól ismerheti a kedves műértő közönség. Kex és Csé jónéhány élő són igazolta rendkívüli profizmusát, ötletes, változatos témáival és nélhol meghökkentően váratlan zenei váltásaival. Az Arkas legutóbb az S8 által szervezett tehettségkutatón is élen járt, ugyanis mind az elő, mind a középdöntők során a zsűri egyöntetű szavazatával jutott tovább. Reméljük meg sem állnak a srácok a döntőig, ahol bezsebelhetik az örökös S8 belépési jogosultságot. Ahogy ismerem őket, nyertesként ott lesznek mindegyik jövőbeli filléres rockdiszkón :)

Ott a helyed tehát október 14-én hétfőn este 8tól a Robotban, ha szereted a a húzós riffeket, nem megszokott dalszerkezeteket, lassú horzsolást, és utálod az éneket :D 

A végére ilyen leszel:

 

Dr Sludgelove bandcamp: https://drsludgelove.bandcamp.com/ youtube: https://www.youtube.com/watch?v=aXGpF-LdP2w

Arkas bandcamp: https://arkasbp.bandcamp.com/ youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AQtceGqjdSY

 Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1182846698568150/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr2515209774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása