Default style- Alternative style

Corona Mortis

Igaz, nem sztóner, de metál. Még csak nem is heavy, hanem Gyevi Metal, ahogy az algyői banda definiálja a zenéjét. Nem ma kezdték a srácok, és ez érződik is. Rövid bemutatkozásuk:

"A Corona Mortis zenekar két "öregrocker" otthoni zenélgetéséből formálódott zenekarrá 2013.12.29-én. 2015-ben látott napvilágot bemutatkozó anyaguk "Porba tiporva" címmel. Majd a 2016-os esztendőben tagcserék következtek. 2017 nyarán alakult ki a mai felállás.

 coronamortis.jpg


Petrik Róbert - Ének, gitár
Tösmagi Attila - Szólógitár
Sándor István - Basszusgitár
Tóth Sándor - Dob


Az új formáció, gőzerővel vetette bele magát az új dalok írásába, és ennek köszönhetően 2018-ban, két hanganyaguk is elkészült. Az év elején "A Filmnek vége", és az év végén pedig a "Falak". Utóbbi hanganyagra pedig elkészült a zenekar első videó klipje, "A Fal" című dalra":

 

 

Április 20-án, Szegeden, a Rock Klubban láthatjátok őket a Katara társaságában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr1414687152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása