Default style- Alternative style

Antal - Countess

Tisztelt Szülők!

Gyermekük, a kis Bandika magatartása közepes. A szorgalma kiváló. 

Szünetekben verekszik, kicsit még szilaj és nyers. Kiforratlan. A szorgalmával semmi gond és éppen ezért a magatartása is változni fog idővel. 

Tegyük szívünkre a kezünket. Ki az, aki ilyen csikókorában nem volt betöretlen? Ki az, aki nem verekedett még a nagyszünetben? Ki az, aki mindig szót fogadott? 

Egy gyerek igen is legyen egy kicsit csibész, egy kicsit pernahajder és legyen egy-két foltja is. Nem csak a mi hibáinkból kell tanulnia, hanem a sajátaiból is.  Bandika ugyan még makrancos, de ha tanul ezekből a hibáiból, akár még osztály első is lehet.

Addig is hagyjuk, hagy szárnyaljon a fantáziája, hagy óbégasson kedve szerint. Engedjük egy kicsit törni, zúzni, mint ahogy mi is tettük. Jobban szeretünk egy ilyen gyereket, mint aki mindig szót fogad és egész nap csendben ül a szobában. 

 Ui.: Nem sokára Halottak napja, készítsék fel gyermeküket, hogy megfelelő tisztelettel emlékezzen meg ő is halottainkra! 

Köszönettel, Erzsi néni (Ofő)

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr5614317513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása