Default style- Alternative style

Southern Badass - Raised In Blood

 

Két dolgot tehet ilyen rekkenő melegben az ember. Vagy keres egy árnyékos helyet, kibont egy üveg hideg sört és hallgat valami olyasmi zenét, ami jól esik, de nem kell rajta agyalni egy percet se, vagy pedig kibontasz egy üveg hideg sört, kersel valami árnyékos helyet és hallgatsz valamit, amin nem kell agyalni, de mégis jó.

 Bármelyik mellett is döntesz, zenének ésn a francia Southern Badass-t ajánlom. Főleg akkor, ha vonzódsz a Souther rock zenéhez. Milyen furcsa, valahogy a zenekar neve is erre céloz. Nos ilyen a zene is, mint a név. Klisé. Minden, ami jellemzi a southern zenét, az itt megtalálható. Nem mondom, hogy ötlettelen, de nem is igazán igyekszik egy új Panterává válni. Hozza amit köll, azt jóvan.  (Ez egy régi klipp.)

 

Érdekes, mert általában törölni szoktam egyből azt, amiben nincs semmi egyedi. Itt nem nagyon, sőt a hangzás se jó, mármint nem magaslik ki a tömegből. Én mégis azt vettem észre, hogy valahogy ott ragad a telefonom média tárjában, sőt néha még meg is hallgatom. Egyszerűen jól esik hallgatni. Van itt dallam, erő, riff, por, égető nap, szóval tényleg megbízhatóan hozza a srác, amit elvár egy ilyen zenekartól az ember fia.

 Igen, jól olvastátok, srác és nem srácok. Egyszemélyes bandáról van szó, bár ez inkább csak érdekesség, mint erény itt. Szóval, ha nem akartok hibázni és az árnyék, meg a sör megvan vegyétek elő a Southern Badass Bandcamp oldalát és hallgassátok. Minden esetre nem éri meg az öt eurót, de egy meghallgatást igen.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr517698476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása