Default style- Alternative style

Slow Season - Mountains

 

A Riding Easy Records nagyon aktív mostanában. Ráadásul nem gyenge zenekarokat fogad be a szárnyai alá. Mostanában jött meg a levélszekrényünkbe tőlük a Slow Season második lemeze, a Mountains.

 Már az előző munkájuk sem volt szar. Abszolút amerikai hard rock volt, némileg keverve countryval és stadion rockkal és bluessal, köszönhető a harmonikának. Most azonban egy kicsit markánsabb lett az egész lemez. Valamiféle időutazás az amibe csöppenünk a lemez hallgatása közben. A Led Zeppelin egyenes folytatása itt minden hang. A hangzás kicsit modern, de szerintem a Zepnek így kellene megszólalnia 2014-ben. Szó sincs countrynak, meg más egyébnek itt kő kemény hard rock feszül.

 Nagyon vártam már az új Robert Plant albumot, mert a Zep nagy kedvenc és valahogy úgy gondoltam, valamit visszakapok belőle; hát nem. Ez a fajta buzis vartyogás nem illik hozzá, akár mennyire is rá lehetne fogni, hogy hát öreg ő már a kemény dalokhoz, azért ez nem mentség. Ez kifogás, bár az is igaz, hogy ha nem akarod nem hallgatod. Én nem is. Sőt, most az új Slow Season lemez után már nem is bánom. 

Aki kér kap. AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr626716889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2014.09.22. 21:11:44

Nagyon fasza! Linked nincs véletlen hozzá Nico bátty?
süti beállítások módosítása