Default style- Alternative style

Rats 45 - Electric

 

A Rats 45 nem egy mai banda. Még 2008-ban alakultak meg, hogy, hogy nem Athénban. Szóval ismét csak a Görörgök. A metaxában lehet valami, esetleg a narancsukban, vagy a narancsokba injekciózott metaxában. Finom lehet, legalább annyira, mint a zenéjük. 

 A Rats 45 (fingom sincs miért ez a nevük) három zenész instrumentális agyszüleménye. Nagyon közel állnak a Karma To Burn világához. Azt is lehetne mondani, hogy a KTB nélküli napokban, hónapokban, években nagyjából tudják pótolni az űrt. Itt sincs szó másról, mint buliról és mulatozásról, illetve mulattatásról. A Happeningben felbukkan némi ének is, sőt a Ridin' The Boogie-ban Tom Waits szerű jó kis bluesos boogie hallható herflivel. Talán ez az album legjobb dala.

 Egyébiránt a zenekar olyan előadókkal lépet már fel, mint a Samsara Blues Experiment, Radio Moscow, Baby Woodrose, Orange Goblin, Mars Red Sky. 

 Ha ezek után valakit érdekelne a story, az nézen bele a banda arcába.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr596661247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása