Default style- Alternative style

Karma To Burn - Arch Stanton (2014)

 

Na vegyétek szépen elő a Matchboxokat! Igen azokat a házilag kupésított amcsi szarokat is, amiknek időközben kitört a kerekük, mert állandóan azokkal játszottál és nem az Európai márkák modelljeivel. Lejátszottál velük sok-sok autós üldözést, hál' Istennek a San Francisco utcáinak és az egyéb korai, amcsi krimisorozatoknak. Néhány évvel késöbb, pedig amikor megláttad a Thirty Four videóját, újra előbányásztad őket és lejátszottad újra azokat az autós rohanásokat. Na meg persze jobb esetben berúgtál közben. Így mulat egy magyar Stoner!

 

Szóval most újra szedd elő a mecsiket, vagy lopd el a gyerektől (bocs, vedd kölcsön), vegyél magad mellé sört, oszt gyí! Itt van a Karma To Burn legújabb lemeze. Ének ismét nuku. Nincs egy szál se. Viszont annál több és annál jobb riff. Bele lehet fulladni. Egyébként mit tudnál mondani egy K2B lemezről? Jó? Az a legkevesebb. Igazából nem lehet róla mondani semmit. Hozzák azt, amit tudnak, amitől ők azok, akiktől beindul a közönség. Náluk igaz az, hogy csak addig övék a dal, amíg megírják, onnantól kezdve önálló életet kezd élni. Bárki is játsza el működik. Így érdemes komponálni. Teremtesz és nem csak úgy legyártasz valamit. 

 Szóval itt van az új Karma To Burn. Él és jól érzi magát és senki se tud belekötni, mert aki megpróbálja, azt meggyalázza. Gyóóó!

 AMEN! Aki kér kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr776530199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása