Default style- Alternative style

Nibiru - Caosgon

Ezt a bejegyzést fél éve kezdtem el. Ez alig tesz ki egy század másodpercet a modern emberiség (tűz) történelméből, ha azt 1 évnek vesszük. Gyakorló matematikus kollégák kerüljék a gúnyos megjegyzéseket, nem számoltam ki, ez csak egy hasonlat. Érdekes a szóra mutató wikipedia szócikk, ami kicsit összezavar, amikor a hasonló szóval magyarázza a fogalmat. Mi látsz, amikor egy erdőt nézel? Fákat, aljnövényzetet, esetleg gombákat, ha elég LSD a szemed. Pedig az erdő csak egy fogalom, csak a fák és a füvek léteznek. Az erdő, a történelem, de még talán az említett wikipedia cikkben szereplő fogalom is különös viszonyban áll egymással. Az ember teremtette őket. A hasonló dolgok egy olyan dolgot alkotnak, amiket könnyebb egy olyan szóval kifejezni, ami elvonatkoztat magától az észleléstől. Szerintem ez a tudatossággal jár. Valamikor, úgy egymillió évvel ezelőtt valamelyik ősöd rövidebb szavakat keresett, hogy hatékonyabban tudjon vadászni. A Te ősöd, és az enyém, a szomszédodé, a köcsög szomszédodé, érted? Nem mondom azt, hogy nincs Isten, hogy nem volt teremtés, de egyszerűsíteni sem akarom a mondanivalómat. Lényegtelen, hogy én mit gondolok, az a fontos, amit te gondolsz, amikor felteszik neked a kérdéseket. És a tudás is fontos. Nem  a lexikális, vagy az absztrakt (damnn...) tudás, hanem, hogy tudd, kiváltság, hogy erre válaszolhatsz. A korszak adta neked ezt, amiben élsz, amikor szabad azt mondanod amit akarsz, amikor felülemelkedhetsz a reklámok kondicionálta szub-személyiségeden, amikor láthatod, beGOOGLizhatod, mit volt ez előtt, és TALÁN, mi lesz ez után. Az a fontos igazán, hogy tudd, hogy megteheted, hogy érsz valamit. Nekem mindenképp. Ez már több, mint a semmi.

Ezt én nem tudom ajánlani senkinek. Nem azért, mert rossz, azért mert nem lehet. Úgy értem, hogy a Nibiru albumát mindenki saját felelősségre fogyassza, de akkor két marokra. Akkor most következzen néhány mondat a gonoszról (nagy gé?), Jungról, és az utazás kontra teremtménység(???) érzés metafizikai kapcsolatáról. Ilyen nem lesz, hallgassátok a NIBIRU-t klippel csak erős idegzetűek... erre most mindenki rákattint? Nos, amit az együttes közöl az nem más, mint a jövő, ha továbbra is azt csináljuk amit most. Ezzel sem mondtam semmit, de hidd el, azzal sem mondtam volna, amit eredetileg akartam írni. Talán már látod, hogyan késztet gondolkodásra a klip és a zene. Let's ro... acid. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr335320833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yell · http://yellyellyell.tumblr.com/ 2014.03.23. 21:20:57

Nem remélt betetőzése a 7m-nek! Köszönöm MolyembeR! Visszaadtad a blogolásba vetett hitem! Sok ilyet még! :-) Bien János Yell
süti beállítások módosítása