Default style- Alternative style

2014.03.30 - Spacedust and Spacesh!t - Kontra Klub

20140330-kontra_fekvo.jpg

SPACEDUST (HU)

SPACESH!T (HU)

2014.03.30, VASÁRNAP – 20:00 – ingyenes

KONTRA KLUB

A stoner.blog.hu szervezésében eddig több olyan koncert valósult meg, ami hiánypótló volt a magyar stoner underground zenei életben. Ezúttal sorozattá segíti a blog a Spacedust és Spacesh!t közös munkáját. A március végére dátumozott koncerten rengeteg lesz a betöltött űr.

A Spacedust 2011-ben nyerte el végleges formáját, a budapesti zenekar első stúdiófelvételén dolgozik jelenleg. Az első nagyobb lehetőség akkor vált számukra elérhetővé, amikor a 9 zenekaros R33-as blogfesztiválon léptek fel és a teljes koncertről videó és hangfelvétel készült. Azóta folyamatosan koncerteznek, és hozzák az űrport az égből, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen. Zenéjükben az underground és mainstream stoner rock elemek keverednek.

https://www.facebook.com/spacedustmusic

A spacesh!t zenei hozzáállása nem különbözik a tagok világlátásától. A meggyőződéses hit helyett a befogadás iránti belső igény határozza meg a zenei koncepciót. Ez olyan stiláris függetlenséget eredményez, melyet a budapesti Exit magazin cikkében így fogalmazott meg: "Eklektikus, magával ragadó és perfekt módon összerakott popzene ez az ihletett, invenciózus fajtából. Táncos és okos egyszerre. Egyformán jól tud buliztatni és elgondolkodtatni. A hatások között ugyanúgy ott van a Daft Punk, mint mondjuk a Pink Floyd, Jean Michel Jarre és a space rock úgy általában, ugyanakkor az alapok komoly electrotöltetet is kaptak. A spaceh!ttel a hazai pop végre az űrkorszakba lépett."

A banda Plan At Earth - Watch For The Fight Scene Between The Alien And The Cow címűlemeze decemberben jelent meg.

https://www.facebook.com/spaceshit

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr765855498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása