Default style- Alternative style

MOD - AMD - Bandanas - Dog Attack - Crippled Fox koncert 2014. Február 17.

M.O.D. 86-os thrash/hardcore legenda, az Egyesült Államokból
A.M.D. 87-es punk/hardcore
BANDANAS - Budapest hardcore
DOG ATTACK - nyers punk r'n'r
CRIPPLED FOX - thrashcore

-----------------------------------
BUDAPEST @ Kontra Klub (Liliom u. 41., a Trafó pincéje)
2014. FEBRUÁR 17. HÉTFŐ

2014. február 17-én gyilkos hardcore bulira van kilátás, a pesti Kontra Klubban. Először játszik hazánkban az amerikai M.O.D. (Method Of Destruction) Billy Milano vezetésével. Egy kis múltidézés: 85’-ben Milano énekelt az SOD – Speak English Or Die! lemezén, amit két Anthrax és Nuclear Assault taggal dobtak össze. Az azóta etalonná váló lemez sikere ellenére, egy turné után Billy kivételével mindenki visszatért fő zenekarába. Ő 86’-ban megalakította az MOD-t és csináltak pár nagyon jó lemezt, jó arányba kevergetve a trash és a hardcore jellegű témákat. A hardcore és metál fanoknak szinte kötelező koncert.

A magyar vonalat az AMD, Bandanas, Crippled Fox, Dog Attack négyes fogja képviselni. Az AMD-t és a Bandanas-t valószínűleg nem kell bemutatni a stílusra fogékony embereknek. Az AMD kicsit több mint egy éve jött ki új cd-vel, és a tavaszi Lukémia/ AMD turné előtt már nem is játszanak többet, a Bandanas új tagokkal kiegészülve megint aktív. A Crippled Fox 2008 óta nyomja földbe döngölős zenéjét, míg a zenekarként viszonylag új Dog Attack más zenekarokban már bizonyított fejekből alakult projekt. Fontos: az esemény Facebook oldalán megtudhatod, hogy némi segítségért cserébe, hozzá juthatsz kedvezményes jegyhez is.

http://www.facebook.com/events/119516191582276

2014-02-17-kontra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr945808391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása