Default style- Alternative style

Játék - Kyuss lemezkritika írás

Kyuss_-_Welcome_To_Sky_Valley.jpg
Játék!

Önkényesen meghirdetem ezt a kis játékot! Írjatok egy ismertetőt a Kyuss, Welcome To Sky Valley vagy a Blues For The Red Sun lemezéről és küldjétek el nekünk, mi kirakjuk és aki a legtöbb "tetszik"-et kapja, az megnyerheti a Let The Cigar Die basszusgitárosának, Kőrös Zoltán Dávidnak nagyszerű Apey & the Pea atlétáját.

Szerintem ez egy elég méltányos ajándék!

Játékra fel!

Mostantól indul és két hétig fog tartani (Jan.26.). Két link, ha esetleg... Welcome, Blues (Elég szar minőségűek ezek a linkek, de hát ha valakinek nincsenek meg ezek a classic albumok, az magára vessen, ez jut neki.)

Blues for the Red Sun.jpg

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr105754567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sdani 2014.01.12. 21:00:30

Ami nincs fenn a youtube-on, arról kritikát sem érdemes írni..
www.youtube.com/watch?v=1E1Ji0Xs56A
:D

sdani 2014.02.16. 10:01:49

Többször is meghallgattam az utóbbi időben ezt az albumot, gonolkodtam, hogy kellene írni róla valamit, de az az igazság, hogy nem annyira jó. Ez lehet, hogy szentségrörésnek hangzik, de szerintem összeségében nem olyan nagyon jó... rettenetesen innovatív, nagyon újszerű hangzás, de a mai stoner bandák már sokkal kiforrottabbak, "stoneresebbek". Ezért nagyon nehéz számomra a műfaj nagy öregjéről írni. Persze néhány szám még mai szemmel nézve is nagyon jó (5o million year trip, thong song).
süti beállítások módosítása