Default style- Alternative style

Soponcio - Soponcio (2013)

Megint Chile, hihetetlen!

Van ott valami, mint a Görögöknél. Sorra bukkannak elő a jobbnál-jobb, egyedi stonerbandák. Azért szeretem a chilei bandákat, mert nyomják a rokknroll-t, úgy ahogy kell, ott vannak a stoner rokk stílusjegyek, de valahogy mégis egyediek. Nem folklór rokkról beszélek itt, mint amikor jack daniels pólót vesznek bő parasztgatyához és roggyantott csizmához. Ez marad az aminek lennie kell, benne vannak a megszokott dolgok, de mégis más, mint az amerikai, európai zenék, ezért szeretem őket.

Soponcio albuma is hatalmas, ötletes, élvezetes, iszonyat fuzz dörzsölés (Chilei big muff hangzás ez is), és valahogy került bele némi kaotikus, feszülős, világvége hangulat is. Érdemes hallgatásra a 2012-es anyag is.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr35709308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása