Default style- Alternative style

WE HUNT BUFFALO – Premier

A Vancouveri fuzz rock trió új kislemeze októberben lát napvilágot, addig is, mintegy előzetesként elküldték az egyik dalt, a „Blood from a stone” címűt. 

Jó kis mocskos, koszos zúzda ez amit hallhatunk, beteg riffek, karcos ének, déli feeling, por, autók, vadászpuskák rengetege, erdő, ahonnan élve nem jutsz ki. Levadásznak, mint egy szökött fegyencet valahol a mocsárvilágban, mielőtt átszöknél a határon. A napszemüvegeken megcsillan a nap fénye, miközben a kutyák üvöltve járnak a nyomodban, a shotgun-ok olajos csövén megül a puskapor szaga, te pedig már akkor elvesztél, mikor megszöktél. Kőkemény riffek szggatják fel a talajt, a dob és a basszus betonkemény alapokat hoznak, mindezen pedig szinte megfeszül az ének. Hát hajrá srácok/lányok, hallgassatok bele, míg aztán meg nem érkezik a kislemez!

sly


Facebook: https://www.facebook.com/pages/We-Hunt-Buffalo/350525778045?fref=ts
Soundcloud: https://soundcloud.com/we-hunt-buffalo/we-hunt-buffalo-blood-from-a

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr415520493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása