Default style- Alternative style

Weedpecker - Berenjena Pipe & Mindbreath (Single from LP) REPOST

 

Nemrég igencsak kifakadtam a Weedpecker lemezelőzetes anyaga kapcsán. Nem is nagyon volt már kedvem meghallgatni utána. Nem akarom most kimagyarázni a dolgot, azonban azt tudni érdemes, hogy nem a zenekar hozott ki a sodromból, bár rajtuk csattant az ostor. Éppen ezért a minap újra elővettem és jól meghallgattam.

Mint már az elött emlitettem a Weedpecker nagyon jól tolja, de van még egy-két banda, akik ugyanilyen jól nyomják. Ezt a véleményem most is fenn tartom. Elszállós, kicsit psychedelic, némi grunge behatással. Az előző demó után nagyon nagyot fejlődtek, mind megszólalásban, mind dalirás terén. A Jam-rock cimkét lehetne ráakasztani a zenéjükre. 

Érdemes tudni, hogy a Belzebong dobosa, Pan Falon 2011 végén csatlakozott a Dobry testvérekhez, majd tavaly év végére lett egy basszusgitárosuk is a spanyol Jose személyében. Valószinüleg ezért lett ennyivel jobb az új anyag. Kiváncsi leszek,az Lp-re, mit raktak össze a srácok. Nagyon igéretes, de ha ki akarnak törni és kalandozni szeretnének a világban, ahhoz egy kicsit több kell. Kiváncsi lennék, vajon öt év múlva mi lesz a zenekarral. Sikerül-e a nemzetköziség, vagy belesüllyednek a középszerűség mocsarába?

Facebook. Bandcamp.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr785444474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MothmaN 2013.08.04. 14:42:55

az első trackben az a macskanyávogós gitárbetét nem jött be. Amúgy van bennük valami, ami nagyon hasonlít valamire, és ha ezt a valamit kivesszük belőle nem marad semmi. :/
süti beállítások módosítása