Default style- Alternative style

Serpent Omega - S/T

A saját oldalukon "stonermetal doom sludge" jelzőt aggatták rá a saját zenéjükre. Hihető, egészen addig, amig bele nem hallgatsz. A januárban megjelent cim nélküli albumán a Serpent Omega azonban ennél egy kicsit másféle zenét játszik. 

A zene alapvetően elborult, okkult hangulatú. Nem metal, de tömény, agressziv rock. Épp annyira experimentális, mint amennyire kell, hogy az embert elgondolkoztassa, de ne hozza zavarba. Előbukkan némi hardcore feeling. Korai Today is the Day és YOB. Az énekesnő, Pia ( nem is tudja, hogy nálunk az alkoholos italok összefogó neve) viszont nagyon emlékeztet a Holy Mosesben üvöltöző Sabina Classen-re.

A Serpent Omega egy viszonylag fiatal zenekar, de ebben a stilusban biztos ,hogy remekelni fogy, feltéve, ha ezt az utat követik.

Bandcamp

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr115308392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása