Default style- Alternative style

O.D.R.A. - Karl Denke Blues

 

Az O.D.R.A. odabasz! Gyerekek ! Oly módon zsirosan röfög a lengyel O.D.R.A. új albuma, hogy bármilyen sertésperkelt alá be lehetne szeletelni szalonna ágynak. Lengyelül énekel(?) benne a hentes, ám az angélus dalokhoz szokott fül számára nem zavaró, sőt némi pikantériája is van a dolognak. Paprikás krumpli tejföllel. Mert olyan is van.

 Szóval az O.D.R.A. odabasz! Sludge. Talán Punk, esetleg Blues. Ezek, mint fűszerek egy jó pacalpörkölthöz. Velős pacal. Nyami. Utána leöbliteni egy pohár frissen habzó sörrel. Kint a lugasban. Na pont ilyen. Feltéve, hogy mindez a pokol közepén lévő mocsárban van.

Igen, az O.D.R.A. tényleg odabasz. Mocsárblues. Nincs menekvés, csak gyilkosság van. Decemberi disznóvágás. Hajnali kelés, gumicsimma, pálinka, kés. A friss, éppen megalvadt vérből reggeli. Visszatömködjük a disznót a saját beleibe. Falatozunk részegen. Hányunk.

Egészségetekre. (A dobos egyébként a nálunk is járt Palm Desert sorait is erősiti.) FB

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr585296485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása