Default style- Alternative style

Bruce!

 

Régen kaptuk, akkor nem igazán fogott meg. Most újra elővettem, az isten se tudja miért. Annyi jó album van mostanság, valami mégis rávett, hogy rárakjam az mp3 táramra. Lehet, azért, mert állandóan Bruce Wayne jut eszembe, az I Wanna Rock You.. blogról. Őt pedig szeretjük.

 A Hell Gigs mondjuk kurva jó inditás. Amolyan Prime Evil korabeli Venom. Azóta újra elővettem, leporoltam és nyálzó szájjal hallgatom. A többit meg már mindenki hallotta. Melvins, vagy olyszerű. Nincs megfejtés. Némi komolykodós punk, csipetnyi stoner hatással. Egy kis infantilis idiotizmus.

 A kiállás nem rossz. Utoljára a Kamera által homályosan cimű filmnél láttam ilyen animált megoldást. Mondjuk jópofa. A nevek meg már a sokszor eljátszott Bruce X, Burce Y, Burce kitudja. Ez már se nem vicces, se nem eredeti. Biztosan képzett zenészek, de akkor meg miért nem tudnak kitalálni valami jobbat. Valószinű, ők egy kissebb közösségben, Ausztráliában zenélgetnek hétvégente, a helyi bárokban apróért. Ez oda jó is, de a nemzetközi piacra kevéske.

 Másodszorra elővéve azt hiszem, letörlöm, mert bármikor elő tudnám kapni a bandcampről, vagy a facebookról. Ha akarnám...Egyébként nyári fröccshöz a vizparti  bódésorban egész mulattató lehet, de semmi több.

Halljátok és szeressétek, mert a szeretet a Világbéke felé vezető rögös úton az első lépés.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr805296172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása