Default style- Alternative style

2012 Utórezgés Vol1.

  Tavalyi lemaradásokat közlünk, mivel ezekre már abszolúte nem volt időnk. (Nem vagyunk elegen, akik irogatnának a blogba.)

  Elsőnek itt van a Major Kong, egy instrumentális doom/psych banda. Őket annyira nem kell ismertetni, mert aki ebben a szférában mozog, az többé-kevésbé ismeri őket.  Ja és mostanában jelenik meg a legújabb album, a Sequoia.

  Would you like to write something about our band? We play instrumental doom/psych stuff and got our debut full length released this year.
  Our whole music is on the bandcamp site: http://majorkong.bandcamp.com
  and here's our facebook site: https://www.facebook.com/majorkong666
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  A Francia Slut Machine is kijött tavaly a második anyagával, ami szintén letölthető az arcukról. Közepesen erős stoner/rock/metal szerintem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  A Görög Circassian nagyon hangulatos, lebegős, Surf Rock szerű izével rukkolt elő, a hetvenes évek nyugalmával.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  A Spanyol Black Smoke Dragon nagyon intenziv Ep-vel jelentkezett. Ez már a második lelki terror tőlük. Érdemes megkockáztatni, aki szeret az instrumentális Sludge/doom muzsikát. Garantáltan meghal mindenki. 
  We are two guitars (Berto, LLoymi), bass (Oskar) and Drums (Álex). For this recording, one friend (Juanin) help us with keybord arrangements. 

  Black Smoke Dragon is an instrumental spanish band from de northwest of this country (Galicia). We started together at 2009, doing some instrumental jams, with Stoner/Sludge/Doom influences. We love bands like Eye Hate God, Sleep, Corrosion of Conformity, Crowbar, Down, Saint Vitus, Mastodon and Black Sabbath, of course. We have quick songs, slow sounds and later we introduce psychedelic arrangements. Bands like Ghost, Church of Misery, Kylesa,...we love this noise and shit man! Of course, we play on another bands too. Álex is the exdrummer of Oddy Lane (metal/alternative), Lloymi plays guitar on Arsenaut (Rock/Metal) and Drums on ID3M (Metal), Oskar has postrock projects and plays on ID3M too. And Berto plays on ID3M and Arsenaut too. Contact with us at
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Az Ozium Records gondozásában megjelent a Methadon Sies albuma is. Amolyan elszállós space/kraut valamit nyomnak, és egész jók. Mondjuk nem ingyé (azé ennyira nem jók, de hallga csak...)
  We are Methadone Skies from Timisoara Romania, and we have just released an album called "Enter the void".
Y  ou can listen to it in full on this link - http://methadoneskies.bandcamp.com/
The album is a combination of psychedelia and progressive rock constructed in a warm-hole like trip.
I hope you have the time to listen to it and maybe give your opinion.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
A Hibagon amolyan Movie arculattal állt elő. Instru. Ezt a mozis plakát trükköt már az Entombed elnyomta egyszer, nem szarul. Ráadásul a zene sem volt szar. Itt viszont azért kicsit amolyan ál-művészkedésnek hat minden. Aki csipázza ezt a fajta nincsénekstoner dolgot, az figyelje ki:
  Hey guys! We are Hibagọn, an italian Stoner/sludge two piece band. We were wondering if you could be able (and interested) in helping us spread the word of this new band even in Hungary making a review of it on Stoner Blog: it would be a real pleasure for us. If you want to listen to our album "Hibagọn VS Monsters Spewed from Time’s Stomach to Clutch the Universe in a Mortal Slime" to see if its your "cup of mud" you can find it here (http://hibagon.bandcamp.com) in free high-quality download.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  A Valley Of The Sun egy Ohio beli riff orientált Stoner zenekar. Szerintem nagyon jók lennének, ha már nem játszották volna már ezeket a témákat már ezerszer, Mentségükre mondva, ezeket a témákat ezredszer sem lehet megunni, ráadásul ők nagyon jól adják ezt elő! Nagyon erős! 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Még egy amcsi banda, ezúttal Alabamából, souther rockkal. Nem tudják lerugdosni a csizmájukról a rögöt, amihez kötödnek.  Van azonban egy csipetnyi QOTSA és némi Clutch is, de ez csak FŰszer. Nem is kell, egy alabamai zenekar ezt a fajta zenét kell, hogy játsza, másképp nem lenne hiteles.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az egyik szomorkás megjegyzésem. Az Athéni Bonze's Fuel  kurvára nem erőltette meg magát információk terén. Miközben náluknál ténylegesen jobb zenekarok is tudnak egy biot dobni, vagy legalább valami "fogd meg a faszom, neked se lesz rossz" szöveget csatolni. Jó, végül is odaköptek egy tenkjút.
A görögöktől pedig pont ezt nem várná az ember. Csodálatos fickók, de vannak üditő kivételek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Brooklyn nem a betépős hippy zenéről hires, azonban a Traveling Circle innen származnak és nagyon nem a Föld nevű bolygón élnek. 
  I am writing to introduce you to a band that, based on your writing I believe you will enjoy - Traveling Circle.  Traveling Circle is a band from Brooklyn, NY with a sound bordering psych, kraut rock, space rock and all that sort of thing. Traveling Circle's LP Handmade House was released not long ago on Berlin’s Nasoni Records. Please consider including Traveling Circle's LP Handmade House in your writing or even consider posting a song or video. We would appreciate any review, interview or even just a mention in Stoner Rock Blog Hungary.
Ez pedig a veboldaluk: http://travelingcircle.com/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  Nagyon erős Heavy/Rock trió a Finnek Dryasdust zenekara, de hát mi mást várhatunk a finnektől, mint egy fasza lemezt!
  Dryasdust is a Finnish power trio hailing classic rock bands from the late 1960s and early 1970s. Instead of just banging through the songs in maximum volume, Dryasdust's arrangements focus on dynamics. We believe that a heavy riff sounds even heavier when it's accompanied with more mellow parts. Dryasdust is a newborn band formed just about a half year ago. The members, however, have live and studio experiment from various kinds of bands since the 1990s.
The trio was recorded live at our rehearsal place without any overdubs or editing. Only vocals and the Moog on "Cold Sweat" was added afterwards. 

Dryasdust:
Antti - Vocals & Guitars /Janne - Bass /Pentele - Drums



All Songs and lyrics by Antti Expept lyrics to ** by Pentele. All arrangements by Dryasdust. Recorded in summer 2012 by Pentele in Dryasdust's rehearsal place. Mixed and mastered by Matias Helle at Drophammer studio. Moog on * by Tommi Salomaa. Cover art by Markus Räisänen.

Contact: dryasdustband@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr995096451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2013.03.03. 00:02:25

Szép munka, egyébként én is gondoltam valami hasonlóra, de főleg egy 2012-re vonatkozó toplistára. Nem tudom hányan lennétek benne ilyesmiben, én már tavaly is feldobtam a témát, hogy csináljunk.

MolyembeR 2013.03.03. 23:03:51

@joshibarat: egy toplista szerintem is jó ötlet! mi lenne, ha szavazásra bocsátanák a facebookon, hogy megmozgassuk kicsit a 'rajongókat'. Valami ilyesmi, hogy 'szerintetek melyik volt az év stoner albuma?'
süti beállítások módosítása