Default style- Alternative style

Whorediezel - III.

Egy adósságot törlesztek most. Gyakorlatilag csak azért nem irtam eddig a harmadik Whorediezel anyagról, mert...Sok mindent mondhatnék, többek közt azt is, hogy nem volt rá időm, meg azt is, hogy nehéz falat, sőt az is beleférne a magyarázkodásba, hogy mivel Aiwasst ismerem személyesen, túl elfogult lennék. Nos mindegyikben lenne némi igazság, de a fő indok talán a lustaság. De most!

Szóval Whorediezel - III. Amint meghallod az első pár másodpercet, egyből rájössz, hogy itt bizony Aiwass munkálkodik, annyira jellegzetes a gitársoundja. Bár ezt biztosan cáfolná, de egy kivülálló számára nincs sok különbség az Urania és a Whorediezel hangzása közt. Aiwas nagyon kreativ ember, bár most némi fáradtságot vettem észre az új anyagban. 

Nagyon régóta hangoztatom már azt a nézetem, miszerint nem sok értelme van manapság LP-vel jelentkezni. Akkora dömping van zenei téren mostanában, ráadásul mindehhez könnyedén hozzá is férhetünk, hála az internetnek. Szóval az Ep gyakran többet ér. Jelen esetben is erről beszélhetünk.

Gyakorlatilag akkor beszélhetnénk továbbfejlődésről, ha a dalok felét kiszórnánk, mivel ezeket a témákat igy-úgy, de már hallottuk az egyes és a kettes WD anyagon is. Pont ezek a dalok azok, amik vissza húzzák az egészet az átlag anyagok közé.

Megtartanám a nagyon hatásos kezdést, az X-Rated '65-öt. Ez nemcsak, hogy vicces is a pornós hangokkal, de teljesen elüt a többi daltól is. Kezdésnek tehát ez fantasztikus. Ezután megtartanám a Delta Of Venust, aminek nagyon laza ütemei vannak és a végén még be is morcosodik, nagyszerű darab. A Meteorit Slow, pedig a már-már space rockos hatásaival elrepit  nagyon  messze. Kellemes szólóval és kellemes lassulásával ez lehetne az EP közepe, ahol kicsit lenyugszik a felzaklatott fül és agy. Az Eleanor pedig annyira mogorva, mint egy valódi Eleanor. Duzzad az erőtől és az agressziótól. Lezárásnak pedig a Seven 'O Clock A.m. tökéletes.

 Ezt az öt számot nemhogy megtartanám, de ha lenne pénzem, mint ahogy nincs, biztos elküldeném egy nagyobb stúdióba feljavitgatni, mert megérdemelnék a dalok.

 Érdemes meghallgatni a Whordiezel - III-at., mert mindenki meghal!

Facebook.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr574944676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aiwass 2012.12.04. 15:45:02

Nikóbébi,elhiszem hogy szeretsz,de nem túlzás kirakni a roll-ra a ed-t is meg az urania-t is?:) Próbálom itt felállítani azt a képet magamról hogy szerény vagyok,erre meg az izé? :)
süti beállítások módosítása