Default style- Alternative style

Black Smoke Dragon - Demók

 

A Galiciai Black Smoke Dragon instrumentális Stoner/Sludge/Doom zenét játszik. Két demo jelent meg eddig tőlük. 2011-ben a Rehearsal öt dallal és 2012-ben egyszerűen csak "demo" néven két tételes szösszenet.

 Elég furcsa, amit csinálnak, ráadásul a Rehearsal egy kimondottan szar és hullámzó hangzással lett megáldva, ezért még akkor sem nagyon jön át a srácok szándéka, ha korszakalkotó lenne. Biztos, hogy vannak rajta jó pillanatok, de a pocsék hangzás feledteti ezeket. 

 

A 2012-ben kijött demo, azonban már egy jóval érettebb képet mutat. Még mindig nem emelkedik ki a nagy átlagból, de ha az előző anyaghoz képest mutatott iramot nézzük, akkor nemsokára nagyot fognak durrantani.

 Bár a fiúk lelkesedése nagy, ez nem hallatszik a demókon. Talán majd máskor. Akik meg azt kérdezik, hogy, ha szar, akkor miért posztolom, csak annyit, mert megkértek rá. A negativ kritika is kritika és lehet épitő is. Egyébként itt ingyenesen letölthető, meghallgatható: http://blacksmokedragon.bandcamp.com/

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr774892010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása