Default style- Alternative style

ISAAK: A Gundhi's Gunn halott!

 Semmi sem lehetetlen! A Gundhi's Gunn-ról a tavasszal már írtam. Akkor a 2. lemezét mutattam be, ami véleményem szerint elég jó anyag lett. Jó, beismerem, hogy egy rakás szerencse is kell ahhoz, ami a Genova-i Gundhi's-al történt. Nemrég kaptuk a hírt, hogy a Worldwide lemezkiadó cég szerződést kötött egy amerikai lemezkiadóval. Korábban ez a kétlemezes banda a Worldwide-dal volt szerződésben. Most, hogy ez történt Scott Hamilton a Small Stone-Records alapítója és tulajdonosa külön szerződést kötött a Gundhi's Gunn-al is. Így ez a zenekar (gondolom a jogdíjak miatt) felvette az Isaak nevet. Szerződésük a második lemez újra kiadására, az eddig ki nem adott dalokra és egy a legkésőbb 2013-ban kiadott új lemezre szól. Igaz az új megjelenés egy kissé amerikai stílusú, de ha belegondolok, így nemcsak Európa nyílik meg elöttük, hát egy kissé irigy is vagyok. Félreértésbe azért ne essünk, örülök a sikerüknek, amely bebizonyítja, hogy talán mégiscsak érdemes küzdeni.

 Jó, talán nem itt Magyarországon, de ha egyszer innen kikerül egy jó csapat, akkor annak lehet jövője... Csak, hogy néhány példát említsek: Without Face, Superbutt, Idoru...

 Egyébként a Small Stone-Records, csak stoner jellegű bandákkal foglalkozik, tehát abszolut jó helyen landolt az Olasz csapat. Elérhetőségeik is szigorúan megváltoztak, már mindenhol Isaak néven vannak jelen. Tehát, ahogy ők fogalmaztak: A Gundhi's Gunn halott!

http://www.facebook.com/isaakband

PROMO1.jpg

Ui.:

Figyeltétek az Entombed-Uprising és a Mastodon Pólókat a srácokon? I Like!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr764886944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása