Default style- Alternative style

Outer Space Adventures - Spacesh!t és Spacedust koncert 2012. november 10.

A Soundkitchen bemutatja:

Outer Space Adventures a GMK-ban!

Line-up:
Spacesh!t live
Spacedust live
Adam Moroncsik (Designer Drums) dj set

Spacesh!t:

A spacesh!t zenei hozzáállása nem különbözik a tagok világlátásától. A meggyőződéses hit helyett a befogadás iránti belső igény határozza meg a zenei koncepciót. Ez olyan stiláris függetlenséget eredményez, melyet a budapesti Exit magazin cikkében így fogalmazott meg: "Eklektikus, magával ragadó és perfekt módon összerakott popzene ez az ihletett, invenciózus fajtából. Táncos és okos egyszerre. Egyformán jól tud buliztatni és elgondolkodtatni. A hatások között ugyanúgy ott van a Daft Punk, mint mondjuk a Pink Floyd, Jean Michel Jarre és a space rock úgy általában, ugyanakkor az alapok komoly electrotöltetet is kaptak. A spaceh!ttel a hazai pop végre az űrkorszakba lépett."

Spacedust:

A Spacedust 2011 áprilisa óta létezik. Az első koncertre két hónap közös munka után került sor a Queens Of The Stone Age Tribue Night-on. A fellépésre a QotSA számok mellett már elkészült négy saját dal is. A folytatásban is a dalszerzés állt a középpontban, majd a következő koncertről profi videó-, és sávonként rögzített hangfelvétel is készült, amely az együttes első komolyabb megjelenését tette lehetővé.

Kezdés: 20:00
Belépő: 500 Forint

https://www.facebook.com/spaceshit/
https://www.facebook.com/spacedustmusic/
https://www.facebook.com/DesignerDrums
http://soundkitchen.hu/
http://stoner.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr444872072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása