Default style- Alternative style

Snake Thursday

 

A Lengyelországban található Poznan városa csodaszép. Ráadásul szinte a legöregebb lengyel város, ha nem egyenesen az. Mindenesetre itt él három srác, akik nagyon szeretik a jófajta húzós rockzenét. Zenélni is tudnak. Eddig három kiadványuk jelent meg, amiből egy "csak" egy rádiós felvétel, ami viszonylag rossz minőség, azonban érdekes hallgatnivaló, ugyanis a három dalból a legelső nem más, mint a Spiritual Beggars, Angel Of Betrayal nótája. Itt jegyezném meg, hogy a hazai pályán játszó Head For The Sun is szokta ezt játszani koncerteken. Nem szarul.

 

Alakulásuk elején egyből kidobtak egy EP-t Orgasmocosmica cimmel, amit a 2012 júliusában kiadott újabb EP, a Cruise Mode követett.

 

Érdekes hallgatnivaló, mivel abszolúte hallható a három év alatt végbement fejlődés. Amig az "Orgazmusos" anyagon nagyon nyers, elég rossz hangzású dolgok vannak (szándékosan nem mondok dalokat, vagy nótákat), addig az új kiadványon szereplő dalok jóval kidolgozottabbak. Nem azt mondom, hogy egyediek vagy kiemelkedően faszák, de igeneis hatalmasat változtak, előnyükre. Sokkal lazábbak lettek, mégis feszesek, a megszólalással sincs gond. 

 A stilusuk is sokat változott. A kezdeti Thrashes, zakatolósabb vonalról remekül átfordultak egy olyan irányba, amit leginkább a már emlitett Spiritual Beggars, vagy az angol Orange Goblin,netán a régen hallott Dozer is képvisel. Tehát nem mentek el Space rockba, de a Metal már a múlté. Amit most nyújtanak a nagyérdeműnek az tökös Stonerrock, kicsit erőteljesebb riffekkkel és hanzásvilággal.

Nem azt mondom, hogy tökéletes amit csinálnak, de ha a fejlődésük ilyen ütemben halad, akkor akár nemsokára nagy meglepetés érhet minket. Nem is sorolom fel az EP hibáit, mert úgy gondolom, itt többre kell tartani azt, hogy akarnak és tudnak is változni a srácok, mind hangszeres tudás terén, mind a dalok megirásában. Egyébként a lemezek ingyenesen hozzáférhetők a banda campjén, illetve a honában.

AMEN

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr574721172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása