Default style- Alternative style

Make - Trephine 2012

cover.jpg

 A Make ezen a debütáló albumon elhozza nektek Észak-Carolina legsötétebb apokalipszisét. Július 30.-án fog megjelenni a Chapel Hills-i trió lesúlytóan borult anyaga, melyről így vélekednek:

"drugs, mania, depression, paranoia, dystopia, utopia, space, life, death, birth, and the apocalypse."

Azt hiszem ez az összes jellemző igaz. Ezeket zenei stíkusokra lefordítva kb ez jönne ki: Doom, psych., sludge, post, dark, és a fene tudja mit lehetne még ráfogni. Az egész melankólikusabb formában íródott. A tiszta dallamos énektől a Black-metálos károgásig minden hallható, bár inkább zenecentrikus, nem kap sok helyet a mondanivaló. Elég komor világot tárnak elénk, ami akár meditatív is lehet egyeseknek. Erősen vastag a basszus, baljós és hipnotikus gondolatokat szabadítva fel iszonyú mélységek bugyraiból. H.P. Lovecraft dark-fantasy novellái jutnak az eszembe. Mintha egy ősi világ rég nem látott ősi démona kapaszkodna ki sírjából, hogy rontást hozzon ránk. Olyan világ ez, ahol nincs nap, a hold elött is sejtelmesen fekete felhők úszkálnak és fák sem vetnek ilyen amorf árnyékot sehol máshol. Időnként nyomasztó, időnként kellemes. Nem is értem, hogy lehet ilyen fehér ez a borító...

make.jpg

Klipp még nincs, de itt bele tudtok kóstolni:

http://soundcloud.com/post-pr/make-trephine-returning-to-the

http://thebandmake.bandcamp.com/album/trephine

Twitter, Facebook:

http://twitter.com/#!/thebandmake

http://www.facebook.com/thebandmake

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr234601724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása