Default style- Alternative style

Torso - Inside (2012)

Ausztriai szomszédaink igazán büszkék lehetnek ezekre a bécsi zenészekre. Ők bebizonyították nekem, hogy náluk is vannak akik másképp gondolják a világot...

 Ezt tükrözi 7 számos debütáló albumuk is. Inside címmel jelent. 2010-ben kezdtek el foglalkozni a gondolattal, de 2011-re állt fel a jelenlegi banda. Mostanra elkészültek egy finom kis anyaggal, mely szinte azonnal kiadóra is talált. Ezen mondjuk nem is csodálkozom...

 Leginkább psychedelikusnak mondanám, melyben kellemesen elvont, elszállós témák illeszkednek szinte tökéletes harmóniában a stoner-rock hangzású idomokhoz. A 3 perces nótától a majdnem 10 perces nótáig változatos érzelemvilággal ismertetnek meg. Képesek pattanásig feszíteni a húrt az idegszálaimban, majd a kellő pillanatban, amikor már idegesítővé válik a dolog átvisznek egy teljesen más és megnyugtató síkra. Intelligens zene, mely 'nemkicsit' árulkodik arról, hogy érzelemből, feeling-ből játszanak a srácok. Nem bulizós, nem pörgős, inkább borultabb annál és lazítós, hipnotikus. Ezt megmutatja a több borító terv is.

  Extrémebb az eddigi általam ismerteknél. Mivel úgy érzem, hogy tényleg szívből csinálják, így közelebb érzem magamhoz. Koncerten szerintem képesek elérni a tömeghipnózist. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit csinálnak a színpadon, ezért őszintén bízom abban, hogy hamarosan kinövik Ausztria határait és eljönnek kicsiny hazánkba.

Lehet őket 'lájkolni' a Facebookon és ha regelve vagy a Last.fm-en akkor hallgathatod őket a neten:

www.facebook.com/torsomusic

www.lastfm.de/music/+noredirect/Torso+%28aut%29

Egy hosszú ízelítőt felraktak youtube-ra, így hamar bekategorizálhatod magadnak:

 Elsősorban azoknak ajánlanám, akik nyitottabbak, csippázzák a kellemesen borult, nem vidám, viszont érett komolyságot.

/Szaki/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr144565004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása