Default style- Alternative style

Black Kite - Put Away the Gun 2012

2010-es Demo-juk után idén új anyaggal jelentkezik a Black Kite. Egyenlőre még csak egy videót lehet megtekinteni erről az anyagról, de ígéretesnek tűnik a Dániából elszabadult félig Dán és félig Észt zenekar.

 

 

Származási helyük Aarhus, Dánia keleti partján helyezkedik el. Hangulatos kis városkának tűnik. A Google maps elég részletes műholdi felvételeket kínál. Még az utcákat is be tudjuk vele barangolni. Talán ennek köszönhető a vidám bulizós jellemző. Zenéjük frankó groovy-os témákat hordoz. Tökös zenét játszanak, ami ilyen fiatalon pezsgő vérű diákok tömegét gyűjtheti maga köré.

Nem mondanám, hogy a stoner-sludge vonalhoz van elég húzása, viszont annál pattogósabb, néha már a funky alapokat kerülgető dallamokat és érzéseket pakolják elég okosan a fülünkbe. Ez egy tehetséges banda. Ha van bennük elég kitartás, akkor sokra vihetik.

 Hangzása illeszkedik a gondosan megírt melódiákhoz. Eltalált gitár-szólókkal van színezve. A bemutatkozó 4 daluk és az új videóklippes ízelítő inygyenesen letölthető a bandcamp-ről:

blackkite.bandcamp.com/track/put-away-the-gun

blackkite.bandcamp.com/album/demo-ep

Egy próbát mindenképp megér, nincs mit veszteni... (Sőt!)

A facebook-on is tolhatod a lájkokat a Fekete Kányákra:

www.facebook.com/BlackKiteRock

Itt pedig a videó, ami ismét a leggyorsabban elérhető:

/Szaki/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr384530532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása