Default style- Alternative style

Law of the Tongue


Canberra, Ausztrália. Nem hittem volna, hogy ez a környék képes megszülni egy ilyen viccet nem ismerő csapatot. Canberra a kontinens egy tervek alapján 'legyártott' városa. Itt szinte minden kör, hatszögletű és háromszögű alakzat tökéletes. Tiszta környezet és üdítő hatású megjelenés. Még a munkanélküliség is alacsony és az iskolák minősége magasan veri a többi Ausztrál iskoláét. A helyi politikusok és 'Honatyák' otthona. 'Panelházi suttyó' létemre rosszul érezném magam ilyen gyönyörű környéken... Innen származik ez a szigorú banda. Nevük az 1930-as helyi gyilkosbálnák levadászásának botrányaira utal.


 

 

 Idén áprilisban debütáltak egy 35 perces anyaggal. Mindamellett, hogy Stoner-Sludge-Doom beállítottságúak, nem spórolnak a durva énekstílussal. Serdülőként faltam az akkori Trash és Death irányzatokat, ezért nem állnak tőlem távol ma sem. Bár a húsdarálás már nem a gyengém... A srácok nem titkolják, hogy hatással volt rájuk többek között a Carcass is. (...régi kedvenceim egyike...). A zenei alapokra nem jellemző, viszont az énektémák hasonló károgásúak. Elsőre talán ijesztő lehet annak, aki nem jártas ezekben a műfajokban. Ha pedig szereted a durvábbat is, akkor feltétlenül hallgasd meg. A hangzás és stílus tipikus elegye a három műfajnak. Erről a zenéről egy korábbi zenekarom dobosa jut eszembe. "Nagy terpesz, lebigyesztett ajkak, összehúzott mérges szemöldökök és morcos bólogatás". Doom-os hatása miatt helyenként Crowbar jellegű többmázsás súlyt pakolnak a vállakra, ember legyen a talpán aki elbírja 'fapofával'. Engem térdre kényszerített. Koncerten biztos, hogy többet kihoznának belőlem, de így is kellő hatást érnek el.
  A 7 számos mű jelenleg ingyen letölthető a Bandcamp oldaláról:
lawofthetongue.bandcamp.com/

 

 

 

 

 

 

 

/Szaki/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr794495607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása