Default style- Alternative style

Trouble - Unplugged

 

 

Egyenlőre nem nagyon erőlteti meg magát a 2012-es esztendő. Elég nyögvenyelősen indul, annak ellenére, hogy nagyon jó évnek nézünk elébe zeneileg (C.O.C.,Orange Goblin, Swallow The Sun, Soundgarden, St. Vitus, Trouble). Nem érezem magam olyan hű, de nagyon jól. Bár tényleg nincs okom a busongásra, ugyanis nemrég dobták ki a Head For The Sunék az első Ep-jüket, ami baszott jól sikerült (erről remélem irhatok majd egy másik posztban). Ráadásul jönnek is ide koncertezni, - ahol élek - a Dűne és a Spacedust társaságában,plusz itt lesz még a Stoneblade és az Empaty is. Itt jegyezném meg, hogy Tokodaltáró csak 35 km-re van Budapesttől, innen járok dolgozni minden nap, úgyhogy, aki azt mondja, hogy nagyon messze van és azért nem jön koncertre, az keressen más kifogást. Aki meg itt lesz, az biztosan jól fogja érezni magát, erről kezeskedik az az öt banda, aki fellép.

Tavaly küldött a Rorcal egy dalt, amit a Solar Flarerel készitettek közösen. Rico tudja pontosan, hogy nekem ezek a fajta zenék nagyon fekszenek és éppen ezért hagyta rám a feladatot, hogy irjak róluk. Húztam - halasztottam a dolgot és Rico mindig rákérdezett, mikor lesz ebből a poszból valami, ráadásul tök jogosan. Isten(?) látja lelkem, próbáltam meghallgatni, de nem vette be a gyomrom ezt a 21 perces, többnyire zajból álló valamit. Helyette elővettem a Trouble Unplugged albumát, ami nemrég jelent meg (2008). Nagyon tetszett, nem csak azért, mert a jól ismert dalokat egy más hangzásban és formában hallgathattam, hanem azért is, mert ezt még az ikrek is szivesebben hallgatják, mint a Rorcalt. Ez mondjuk érthető.

 

Mostanában fog megjelenni az új Trouble (The Dark Riff(?)), de már nem az iszonyatosan jó torkú Eric Wagnerrel, hanem a Warrior Soulból átigazolt Kory Clarke-kal. Kétség sem férhet hozzá, hogy Kory sem egy szar énekes, de nekem Eric orgánuma jobban tetszik. Mindenesetre kiváncsian várom, mit produkálnak az új hangszálnyúzóval. 

Az Unplugged albumon énekelt utoljára Eric olyan dalokat, mint a személyes nagy kedvencem a Rain, a nagyszerű Requiem, vagy a mosolygós Smile, hogy a többi fantasztikus dalt már ne is emlitsem. Inkább hallgassátok meg ti is ezt az Unplugged albumot. AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr463553585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása