Default style- Alternative style

Love Sex Machine - Love Sex Machine (2012)

 

 

 Ez megint inkább a Nico zenéje, de én is nagyon szeretem a belassult témákat, ne meg ő igen csak elfoglalt/el van maradva, még az Rorcal/Sloarflare-ről sem írt, a felkérés ellenére. Mielőtt valaki beugatna, hogy az ő blogjukon már 3 napja kint van ez a cucc, leírom, hogy tegnap érkezett hozzánk a zenekar kérése, hogy írjunk a lemezükről, nem egy haverunktól kaptuk az emailcímre szóló letöltő linket.

Most, hogy tisztáztuk a körülményeket és elhessegettem a fontoskodókat, nézzük a zenét. Itt van ez a francia sludge/doom metal zenekar G(!) be hangolva, ez ugye majdnem egy oktávval mélyebb, mint pl a Gunsn'Roses. A borítón egy - mondjuk - atombomba gombafelhős ha nem is gomba, de mindenesetre bomba afrofrizurás szurikáta tekint a nem túl biztató, kietlen, romos jövőbe. Na, pont ilyen a zene is, atomrobbantásos, fergeteg, ha jól veszem ki a számcímekből a szövegek a robbantás utáni nekrofil szexről és a robbantás előtti szexközbeni gyilkolásról szólnak. Annak ellenére (tudom, hogy ezért sokan megköveznének), hogy ez nagyon jó és állat és tényleg minőségi zene, én nem érzem benne azt az egyéniséget, ötletességet, mint pl. a már előbb említett új Rorcal/Solar Flare vagy pl. Cultura Tres zenéjében és hangzásában. Ettől függetlenül nagyon jó, főleg mivel a címből vélhetően ez a bemutatkozó anyag, hallgassátok )és töltsétek ingyen pl. a bandcampről, facebookról):

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr303528076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása