Default style- Alternative style

Lord Stereo : S/T (2011)

 

Ez a tehetséges lengyel brigád megkért minket, hogy írjunk róluk pár sort, illetve ismertessük meg zenéjüket a magyar zenehallgatókkal is.

Stoner rocknak, nem is feltétlenül nevezhető, amit játszanak, viszont érdekes vegyületet alkotnak a 60-as, 70-es évekbeli garázs/punk zenék dacosságából és az ősrock nagyjainak klasszikusságából. Az átlag hallgató persze analóg, régies keverést várna ilyen esetben, ők viszont nagyon is mai, korszerű és friss köntösbe bújtatva szólaltatják meg az egészet. Szépen, tisztán, dinamikusan szólalnak meg tehát a hangszerek, ráadásul muzsikálás téren is rendesen odatették magukat a srácok, ami alatt azt értem, hogy rengeteg energiával teli groovot, és mozgalmas, élénk riffet kalapáltak össze. Hangszereik közül a Hammond orgonát tudnám meghatározó hangulatalkotóként megemlíteni és őszintén szólva ezzel engem már bőven meg is nyertek maguknak. Jófajta, fiatalos, tökös rockmuzsika, ami kellő mennyiségű mocsokkal is rendelkezik.

Két számuk ingyen letölthető innét, aki pedig a Bandcampjükön lévő számok alapján megrendelné az albumot, annak szerintem nem okoz majd anyagi csődöt a 6 dolláros összeg kifizetése.



Tracklist:
01. City Of Fuzz 03:10
02. Homeless But Hopeful 02:44
03. Organ Grinder 03:39
04. Her Highness Overdrive 03:23
05. Psionic Traveller 04:03
06. Masters Of Alchemy 03:09

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr763473966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása