Default style- Alternative style

R33: Tehetségkutató fesztivál - csak zenekaroknak!

R33: Tehetségkutató fesztivál - csak zenekaroknak!

Napjainkban  a tehetségkutató show műsorok nagyrészt csak karaoke sztárokat futtatnak. Jelenleg Magyarországon ismeretlen, de ígéretes zenekarokat jóformán senki, vagy nagyon ritkán karol fel.

Az R33 Egyesület célja, hogy feltörekvő, perifériára szorult, tehetséges művészeket támogasson. A tehetséggondozás palettáján keletkezett űrt az "R" gárdája ismét egy példamutató összefogással szeretné orvosolni. Szerény eszközeinkkel, de kifejezetten zenekaroknak, műfaji korlát nélkül szervezzük meg ez R33 Tehetségkutató fesztiválját 2012-ben, a Vágóhídon!

Az R33 gárdája Tehetségkutató Fesztivált rendez ZENEKAROK számára!

Fődíj: Nagylemez elkészítése az R33 Stúdióban.

Nevezési díj: NINCS!

Jelentkezni lehet január 18-ig, a kapcsolat@r33.hu e-mail címen, a tárgyba írjátok bele, hogy "Tehetségkutató jelentkezés".


Lehetőleg csatoljatok mp3-formátumú hangzó anyagot, kérjük a zenekar nevét, elérhetőségét (telefon, e-mail, weblap, bio), válaszolni fogunk.

Ha nincs felvételetek, ne csüggedjetek, csupán egy előválogatáson kell részt vennetek a bejutáshoz.

A zsűri legfontosabb szempontja az eredetiség és a zenekari egység megvalósítása, nem pedig kiugró egyéni teljesítmények értékelése lesz.

A bandáktól az elődöntőkben három dalt, a középdöntőben kis koncertet, a döntőben komplett produkciót várunk, amit az R33 Café báltermének nagyszínpadán (Vágóhíd, Bp. Soroksári u. 58.) adnak elő, szakmai zsűri illetve közönség, és természetesen saját rajongóik előtt.

A fontosabb eseményeket dokumentáljuk, és az R33 honlapján publikáljuk.

A közönségdíjat Facebook szavazáson lehet megnyerni.

Friss információért csatlakozz az esemény Facebook oldalához, a már regisztrált zenekarok profiljáért kövess minket honlapunkon a "Tehetségkutató" menüpont alatt!

 

www.r33.hu

http://www.facebook.com/events/197170067035575/

www.facebook.com/r33egyesulet

kapcsolat@r33.hu

Kultúrális svájci bicska? Mi az az R33?

Az R33 Egyesület egy alulról szerveződő, kulturális együttállás, amely az azt létrehozó alkotóknak már-már inkább egy életérzés, mintsem pusztán próbatermek és stúdiók összessége.

Ami kiemeli a "szürke" alkotóstúdiók sorából, az alulról szerveződő természete, folyamatos megújulni akarása. Szerencsésnek mondható története sok szép pillanatot szerzett a közreműködők számára. Rengeteg koncert, kiállítás, tematikus est vitte el a látogatót az élő művészet megismerése felé és ez a szó a kulcs: élő. Élő, mert az érdeklődő közvetlen kapcsolatba léphet az egyesület keretein belül az itt alkotó művészekkel, lehetősége van mélyebb betekintésre, az alkotói folyamatok megismerésére, sőt egészen odáig is juthat, hogy ő maga válik a főszereplővé, mondjuk egy közös és szabad improvizációs esten. Kulturális svájci bicska: stúdiók, próbatermek, klubszoba, koncert- és kiállító-terem, zeneműkiadó, rádió, könyvtár és kert. Nemrégiben egészült ki a csoport a Tűzraktérből érkezett zsonglőrökkel, akik tovább színesítik az amúgy sem túl színtelen összhatást.

Az R33 Egyesület tovább evez, új vizek felé. Egy pár alkalommal volt lehetősége már megmutatni hatalmas mozgósítási erejét a két ízben is megrendezésre került 'R33 fesztivál - A Magyar Underground Napja' néven elhíresült rendezvényen vagy a Zene Ünnepén osztatlan sikert aratva.

Magyar Dal Napja

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr523465648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása