Default style- Alternative style

Jön az őrült hétvége Budapesten vol. 1 - Premonition 13, Magma Rise, Stonerblog buli az R33-ban, Karma to Burn

December 8.: Premonition 13, Magma Rise
December 9.: Stonerblog születésnap az R33-ban
December 10.: Karma to Burn

Ezúttal nem bolygóegyüttállás lesz tapasztalható a Földön, hanem egy három napos garantáltan szétesős Stoner hétvégén tombolhatjuk ki magunkat, sőt a gyakorlottabbak akár alvás nélkül is kell, hogy hozzák ezt a három bulit.

És ha esetleg ezt egy fesztiválnak hívnánk, akkor különösen meg is éri elmenni mindre, ugyanis a Dürerben a Premonition 13 és Magma Rise koncert ingyenes, a Blog születésnap az R33-ban 500 Forintba kerül, és a Karma to Burn jegyért sem kérnek el sokkal többet, egészen konkrétan 1500 Forintot.

PREMONITION 13 (USA), MAGMA RISE

STONERBLOG NIGHT AZ R33-BAN

KARMA TO BURN (USA), EEJIT MIDGET, FIKTÍV @ Blue Hell

Biztos vagyok benne, hogy ez a hétvége igazán nagy port fog kavarni Budapest utcáin, hacsak addig le nem esik az első igazi hó. Mindenki készüljön, most kifulladásig kell bulizni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr433435046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása