Default style- Alternative style

Stream Of Sorrow

 

Nem tudom miért szomorkodnak ezek a srácok, hátuk mögött egy rakat orange cuccal, fain stoner rokk számokkal, és rengeteg tehetséggel, nem beszélve arról, hogy kb. 18-20 évesek, még előttük a rengeteg elbulizható egészséges sejt. Ráadásul a nevük rövidítése is SOS, na segítségre meg végképp nem szorulnak.

Egyébként a fiúk finnek és már régebben láttam az énekes/gitáros srácot a youtube-on, stoner riffeket játszani, stoner erősítőket próbálgatni, már akkor is feltűnt, hogy milyen ügyes, fiatal és bal kézzel játszik a jobbkezes és jobbkezesre húrozott gitáron. Most belebotlottam a bandába is, köszönhetően a stoneRise-os srácoknak, akik posztoltak egy videót tőlük.

Szóval a srácok hozzák, amit kell és úgy ahogy kell, ha sikerült volna a dobot is kellő minőségben felvenni, meg az egészet valahogy összepakolni profibban, akkor oda lehetne tenni a nagyok közé simán! Mindenkinek kötelező! Ráadásul megnyugtató, hogy mégsem akkora hülyeség Dean gitáron stonert játszani, jó párosítás Orange-val.

 

Get stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr913421844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása