Default style- Alternative style

Stonerek porolták be a Fészek pinceklubját!

Október 21-én három zenekar varázsolt hangulatos estét a Fészek pinceklubjába. A Burning Full Throttle, Buso von Kobra, Ozone Mama hármas jó koktélt alkotott a műfajt kedvelők számára. Kicsivel 22 óra után a BFT kezdte meg a műsort és ömlesztette délies ízű stoner rockját a már félig megtelt klub közönségének arcába, amivel már az elején megteremtették a kellő hangulatot.

 

 

23 óra után a BVK csapott a húrok közé és tovább emelte az est hangulatát, húzós, tempós riffekkel döngölték a már megtelt klub közönségét a padlóba. Tempós desert rock muzsikájukban jó kontrasztot adott a dallamos ének és a húzós ritmusok elegye. Nem sokat pihentek a srácok, majd másfél órás előadásukban egy lassabb tétel szerepelt.

 

 

 

Az i-re a pontot hajnal egy óra után az Ozone Mama rakta fel, fílinges rock muzsikájuk hab volt a tortán. Koszos rock zenéjük ugyan a lazábbak közül való, de ettől függetlenül náluk is megdörrent a cucc rendesen. Személy szerint én Tiszai Vivi dobosra voltam kíváncsi, mivel legutóbb még Gelóczy Istvánnal láttam a zenekart, aki nem keveset nyújtott a dobokon. Hát jelentem nem csak kellemes, közvetlen jelenség Vivien, de azt is megtudhattuk, hogy nem csak férfi sport a dobolás. Szóval sajnálhatja, aki kihagyta ezt az estét, reméljük lesz még ilyen jó buli a közeljövőben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr673334288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása