Default style- Alternative style

Leather Nun America - Kult Occult (2011)

A Leather Nun America egy fiatal zenekar. Nagyon termékeny, de ez nem megy a zenei minőség rovására. 2003 óta négy nagylemezt, két EP-t és egy split cd-t tudhatnak a hátuk mögött.

Most idén összel látott napvilágot a legfrissebb gyermekük, ami a tűzkeresztségben a Kult Occult nevet kapta. Az eddig jól bevált ős-doom zenét viszik tovább, némi heavy metal, pszichedelikus rock fűszerezéssel. Az biztos, hogy nagyon sokat hallgatják a Pentagram, Trouble, Sabbath és Possessed lemezeket.

Annak ellenére, hogy nem egy változatos műfaj ez, ráadásul már az összes riffet kitalálták és eljátszották a Nagy Elődök, nagyon is izgalmas és szerethető lemezekkel jöttek ki eddig. Most sincs ez másképp, de inkább hallgassátok meg, mert az jó.

Egyébként Tavaly már jártak nálunk az Iron Hearse zenekarral, akivel a splitet is készitették.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr413323996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása