Default style- Alternative style

YOB - Atma (2. fejezet)

 

 

Az új YOB lemezről már értsülhettetek ITT, azonban még senki se mondta el róla a véleményét. Nagyon várt album volt az Atma, de nem volt nay visszhangja. Aiwass a következőképpen érezte át a YOB új hanganyagát.

 "Hömpölygő,gőzölgő mocsarak mélyéből törnek fel a hangok,kapaszkodnak,húznak,a kezdetekhez hasonlóan.A magas ének ocsmány dísze a mély,mocskos zenének,fellengzős gyűlölettel ad plusz lendületet.A tipikus,de megunhatatlan riffelések,kiállások és váltások teszik egyedülállóvá ezt az egyáltalán nem mókás hangulatot.

 A düh fokozódik,a rezonanciák betegednek,a húzások húst marcangolnak.Egy szörnyű esőerdő mélyén élő,ősrégi,félig ember-félig démon törzs vallásos szertartása ez,egy pokoli rémálom.
Dühös kiáltások és öblös hörgések fokozzák a mizantróp hangulatot,ráspolyos húrtépések,hangulatfokozások,maga a félelem,az ismeretlen mélységből,az emberi elme legmélyebb vermeiből.
 A pokol morajló himnuszai betöltik az elmét,a borultság sötét masszája  sűrűsödik a hallójáratokban.Hosszan elnyújtott,egyre lassuló,fáradó küzdelem visz el ismeretlen szférák síkjaira.Holtan álmodó,ősi szörny-istenek várnak végtelen idő óta a feltámadásukra,felfoghatatlan rétegek alatti elképzelhetetlen méretű katakombáikban.
 Lassul a pulzus,lassul az időâ026,az undor,az utálat mélyül,ülepedik,rétegződik és felbugyog.
A végén minden megismétlődik,felidézve az élményt,monumentálisan,szörnyűen,mégis csodálatosan,valahogy úgy ahogy a legtöbb Lovecraft írás is borzasztó,de csodálatos élmény."

 Hát ezek a gondolatok születtek meg Aiwass agyában(?).

  Hozzáfűzném, mint adalék, hogy az ATMA a Buddhista, Hindu és a Jain  hitvilág szerint, egy magsabb rendű Énközpontot takar, legalábis én erről tudok.

 Hallgassatok Atmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr703269460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása