Default style- Alternative style

Samurai - Todo el Odio del Unicornio (2011)

 

 

Samurai egy 3 tagú Argentin banda, Santa Féből. 2009 óta nyomják együtt. Dalaik főként jammelgetésekből születnek. 2011 áprilisában megkeresték Juan Manuel Diaz-t a Hume del Cairo-ból, hogy legyen kedves az anyagukat producelni. El is fogadta a felkérést és a zenekar felült a repcsire, irány Brazília, ahol 2 nap alatt felvették a 9 számot, melyet készen júniusban vehettek kézhez. Most, hogy elkészült a cd borító, mely első ránézésre a több hónap elteltével is elkapkodottnak mondható (itt a borító hátoldalán található guggoló ninjára gondolok), szeretnék, ha minél többen meghallgatnánk a zenéjüket, mely annak ellenére, hogy első stúdió anyaguk, nagyon tutter!!!

Az általam annyira favorizált, szőrös fuzz hangzással büszkélkedhető zene szerintem teljesen ok. Kitünő a hangszerkezelés, a sound is rendben van. Vannak énekes dalok (az ének nem erősségük, de nem ront az összképen, szóval van) és vannak merengősebb instrumentális dalok. Fain kis cucc ez, rokkaroll, utazás, van benne minden, hallgassátok meg!

Get stoned!

 

Hajrá Samurai!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr823229925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása