Default style- Alternative style

Könyv

Gilbert & Sandra Gibson - From the Minds of Madness: The origins of heavy metal band names

 

 

Volt már zene, volt már film, miért ne lehetne egy kis humoros irodalom is?

Blair egy igazi kanadai 'metal head'. Egy szép napon - hát van még olyan? - gondolt egyet és megkérdezett egy pár zenekart a környezetében, hogy milyen úton jutottak el a hülyébbnél-hülyébb zenekarneveikhez és miért pont azt választották a végén, amit. Majd másnap úgy gondolta, hogy meglérdez még egy pár zenekart az interneten is. Így kérdezett meg több, mint 350 bandát, death-től stoner rokkig a doomon keresztül, minden metalon belüli műfajban. Mondanom sem kell, hogy nem kicsit vicces válaszok és sztorik érkeztek, ahogy azt már megszokhattuk a stílus zenészeitől.

A könyv művészi borítóval van ellátva, a szerző bemutatkozik, Aaron Stainthorpe a My Dying Bride-ból jegyzi az előszót és köszönetet mond a zenekaroknak,  természetesen tartalomjegyzék, oldalszámozás, maga a vicces válaszok, banda logók, rövid információk, biok, függelék, ahogy kell. 

 

Akit érdekel és miért ne röhögnétek egy jót Ti is az letöltheti $5-ért az eBook-ot, vagy megrendelheti $15-ért a hard copyt, innen (természetesen a témára nem ugrott egy kiadó sem, szóval a szerző/gyűjtő maga pénzeli a hard copyt):

http://stores.lulu.com/store.php?fAcctID=3698742

space: http://www.myspace.com/metalsalute

get stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr483033584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása