Default style- Alternative style

bréking

A budapesti Queens of the Stone Age koncert elmarad, ahogy a prágai és a varsói is, jelentették be ma az együttes Facebook profilján. A jegyek természetesen visszaválthatók.

 

"Queens of the Stone Age regret to announce the previously scheduled shows 28.5 Budapest @ Peto Fi Hall 29.5 Prague @ KC Vltavska 30.5 Warsaw @ Stodola Have been cancelled. Due to unavoidable circumstance, the band are required to return to the USA earlier than planned. QOTSA apologise for any inconvenience. Refunds are now available at the point of purchase."

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr292883134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Queens84XX 2011.05.09. 12:03:55

én úgy voltam vele, hogy csak akkol hiszem ezt el, ha a két szememmel látom a színpadon játszani őket. pedig már a jegyem is megvolt.
hát, erről ennyit...

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2011.05.09. 23:10:18

@Queens84XX: Nem értek egyet, mert ennyivel koncert előtt nem szokás le mondogatni 3 bulit is (Prága+Varsó), mégha veszteséges is. Biztos megvolt rá az okuk, amit most nem fejthettek ki bővebben. A livenation hivatalos közleményében is az áll, igyekeznek minél hamarabb pótolni, bízzunk bennük. Más nagy előadó is mondta már le budapesti koncertjét, most sajnos a mi kedvenc együttesünk. Előfordul.

mindenesetre: Kip an rakkin! ;)
süti beállítások módosítása