Default style- Alternative style

Spanyol homokgyűjtők

The Sand Collector - Lord Of The Sun

 

 

 

Itt van megint egy zenekari megkeresés, szinte naponta kapunk egy-egy csomagot külföldi (magyaroktól nemigen) bandáktól, hogy írjunk róluk véleményt, posztoljuk őket, hogy minél több helyen kint legyenek a neten. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezek után még inkább érdemes lesz minket látogatni, hiszen frissességben és aktualitásokban felzárkózunk a legnagyobb blogok közé ebben a műfajban.

Tehát itt vannak ezek a spanyol arcok,nagyon korrekt a hangzás, nagyon jók a dalok, de még érzem egy picit az útkeresést, a kiforratlanságot és hiányoznak a jó gitárszólók, bizony ezek a számok, riffek megérdemeltek volna kicsivel jobb, kidolgozottabb, rokkandrollosabb, rázósabb szólókat.

A srácok ajánlják magukat mindenkinek, aki szereti a Spiritual Beggars, Clutch, Grand Magus, Down, Black Sabbath, Dozer, Baroness, Alice in Chains Cathedral, The Sword, Alabama Thunderpussy, Red Fang, Pendejo! ...zenéjét. Korrekt. Fogunk még róluk hallani.

 

The Sand Collector band from spain was born in 2000 after Julian Velasco (guitars) and Miguel A. Fernandez (bass) played together in a past doom/metal formation. The sound of the released album is really good. You can find many great songs on Lord of the Sun, but have not yet found their true self.
This music speaks to everyone who love music of Spiritual Beggars, Clutch, Grand Magus, Down, Black Sabbath, Dozer, Baroness, Alice in Chains, Cathedral, The Sword, Alabama Thunderpussy, Red Fang and Pendejo!
Sure we will hear more about this band.

 

oldalak / pages:

http://www.thesandcollector.com
http://www.facebook.com/thesandcollector
http://www.myspace.com/thesandcollector
http://www.reverbnation.com/thesandcollector

 

Kedvcsináló / teaser:

 

 

 

gEtStoNeD!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr62816293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása